NYHETER

1.04.2019 Vi har også i år hatt gleden av å kjøre kurs i FSE og førstehjelp for Inst. Magnus M. Thunestveit AS. Det er alltid like hyggelig å komme tilbake. Vi kjører intensivt i 2 dager med kurs både før og etter lunch. Jeg har gleden av å treffe igjen hyggelige montørvenner fra tiden da jeg selv var montør.


31.08.2018 Tom Monsen har nå også bestått kvalifisering og godkjenning som sertifiseringsrevisor innen OHSAS 18001 / ISO 45001. Godkjenningen skjer gjennom et omfattende kompetansetest samt kurs i Sverige med påfølgende eksamen.


Bedriftssupport Bergen har fått i oppdrag av Onninen, en av Norges ledende elektrogrossister, å undervise på deres FSE-kurs ved Bergensavdelingen på Minde. Vi er godt i gang, og regner med å gjennomføre rundt 20 kurs i år. Et spennende engasjement som vi er stolt av å ha blitt tildelt

17.11.2017 VIKTIG INFORMASON

Etter 15. mars 2018 er det ikke lenger mulig å bli revidert etter gammel standard. Sertifiseringsselskapene er pålagt å utføre alle revisjoner etter den nye ISO 9001:2015 og 14001:2015 standarden etter denne dato . Det er derfor viktig å starte arbeid med oppgradering snarest mulig.
Kontakt oss for en nærmere prat om. Vi hjelper deg i mål raskt og effektivt.

10.11.2017. Vi gratulerer Scanelec AS med ISO 9001:2015 sertifisering og takker for oppdraget med fremføring til oppnådd sertifisering. Tom Monsen hos Bedriftssupport er videre engasjert som HMS / KS leder hos Scanelec. Vi ser derfor frem til et spennende samarbeid videre. Scanelec har strømskinneløsninger som sitt spesialfelt, og har agentur i Norden på strømskinner fra flere ledende produsenter i Europa.

30.10.2017 Pilar AS ble i dag sertifisert etter ISO 9001:2015 standarden. Pilar er en av regionens ledende stillasentreprenører. Pilar utfører alle typer stillasoppdrag og legger stor vekt på levering og høy servicegrad. Vi gratulerer med oppnådd sertifisering.

05.12.2016Tom A. Monsen er nå godkjent RA (Revidert Arbeidsgiver) revisor gjennom NHO Service

Hva er en Revidert Arbeidsgiver?

Målet for bemanningsbedriften er å være en best mulig arbeidsgiver og derigjennom være en kvalitetsleverandør av personell til sine kunder. En revidert arbeidsgiver er en bemanningsbedrift som er medlem i NHO Service og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver. Revidert Arbeidsgiver dokumenterer bemanningsbedriftens profesjonalitet som arbeidsgiver. Revisjonen skjer hvert andre år

09.10.2017 Da har Bedriftssupport Bergen fått nok en bedrift gjennom ISO-nåløyet. Vi kan gratulere Oil-Comm AS med både sertifisering i henhold til ISO 9001:2015 og Achilles-kvalifisering. Oil-Comm AS holder til i Kvinnherad, med spesialfelt innen piping, instrumentering og MC / Commissioning. Vi takker for oppdraget med tilrettelegging, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid

22.09.2017 Bedriftssupport Bergen har inngått samarbeidsavtale med DGE Group Norge. DGE er en internasjonal rådgivningsbedrift med hovedsete i Danmark, og har spesialisert seg på rådgivning inne ytre miljø, helse og sikkerhet. I tillegg utfører gruppen et betydelig antall due dilligence revisjoner innen disse områdene i forbindelse med oppkjøpsprosesser. Vi skal bistå DGE med revisjonstjenester innen HMS og NORM, og har allerede gjennomført et større oppdrag.