KORT OM BEDRIFTSSUPPORT BERGEN.

Alt innen innen HMS og kvalitetsstyring. Bistand til ISO-sertifisering

Ledende leverandør av FSE-kurs til elektro-relaterte bedrifter og industri

HMS OG KVALITETSSTYRING
Bedriftssupport Bergen ble etablert høsten 2002 med kontor i Leirvikåsen 43 B 10 minutter utenfor Bergen sentrum. Vi har lang erfaring fra tekniske miljø. Vår styrke er kjennskap til hverdagen både på gulvet og i ledelsen, og har dermed de beste forutsetninger for å utvikle din bedrift gjennom god kommunikasjon mot alle nivå.

Ønsker du å få hjelp til å sette i gang en prosess mot ISO-sertifisering, etablere målrettede forbedringstiltak, få bistand i HMS arbeidet, øke effektivitet, kundetilfredshet og bunnlinje ved hjelp av gode kvalitetssystemer samt utvikle bedriftens HMS-satsing som et konkurransefortrinn kan vi vise til gode resultater og hyggelige referanser.

FSE OG FØRSTEHJELP
Vårt konsept for FSE-kurs med aktivisering av deltakerne gjennom hele kurset er meget populært, og har gjort oss til regionens største leverandør av kurs

D aglig leder og innehaver, Tom A. Monsen, har opparbeidet seg en solid kompetanse innen HMS og kvalitetsstyring, og har bistått en rekke bedrifter med å oppnå ISO-sertifisering innen både kvalitet-, miljøstyring og utvidet HMS.

Bedrifter som trenger h
jelp til å kvalifisere seg for Achilles, Sellicha, Startbank, TransQ ++ er også en viktig kundrgruppe for oss.

VI ER ALLTID ÅPEN FOR EN HYGGELIG PRAT, OG SER FREM TIL Å HØRE FRA DEG.

KVALIFIKASJONER

Godkjent sertifiseringsrevisor innen ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og OHSAS 18001 / ISO 45001.
Utfører revisjonsoppdrag for Intertek Certification AS

Revisjonsleder ihht kravene til European Organization for Quality Auditors

Mangeårig erfaring med utvikling og implementering av systemer for HMS / Internkontroll og kvalitetssystemer for bedrifter.

Formell kompetanse innen coaching (BI) og bedriftsutvikling (Høgskolen på Lillehammer).

35 års erfaring som kursleder i Forsvaret og det sivile, og kjører kontinuerlig kurs innen FSE og førstehjelp. Innehar el-sertifikat GR L

HMS KVALITETSSTYRING KURSVIRKSOMHET.