VELKOMMEN TIL BEDRIFTSSUPPORT BERGEN. 

Din partner innen HMS, Kvalitetsstyring og Miljøledelse. Kontakt oss for et helt uforpliktende møte. Klikk her eller ring 55 50 01 01 Vi garanterer personlig oppfølging, høy kvalitet på våre konsulenttjenester og solid kompetanse innen våre kjerneområder.

Noen av våre kunder:

Nyheter


Vi gratulerer R. Teige Elektro AS, Trafsys AS og Norphonic AS med sin ISO-sertifisering etter 9001:2015 og 14001:2015. Vi har bistått med veiledning og tilrettelegging og takker et engasjert iso-team for godt og positivt samarbeid gjennom hele prosessen.


VIKTIG MELDING TIL ALLE ISO-SERTIFISERTE BEDRIFTER.

Dersom dere mottar faktura fra såkalte ISO-selskaper er dette ren svindel. Er dere sertifisert i Norge eller Sverige er eneste avgiften som skal betales til Norsk Akkreditering eller Swedac. Avgiften betaler dere gjennom det sertifiseringsorgan som reviderer dere. Den siste varianten vi har sett er fra noe som kaller seg ISO Internasjonal.

Flere nyheter

VI ER KLAR FOR FREMTIDENS STYRINGSSYSTEM

Vi tilbyr bistand til etablering av ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001. Ta kontakt i dag for info

FØLG OSS PÅ FJESBOKEN