KORT OM BEDRIFTSSUPPORT BERGEN.

Alt innen innen HMS og kvalitetsstyring. Bistand til ISO-sertifisering

Ledende leverandør av FSE-kurs til elektro-relaterte bedrifter og industri

HMS OG KVALITETSSTYRING 

Bedriftssupport Bergen ble etablert høsten 2002 med kontor i Leirvikåsen 43 B 10 minutter utenfor Bergen sentrum. Vi har lang erfaring fra tekniske miljø. Vår styrke er kjennskap til hverdagen både på gulvet og i ledelsen, og har dermed de beste forutsetninger for å utvikle din bedrift gjennom god kommunikasjon mot alle nivå. 


Ønsker du å få hjelp til å sette i gang en prosess mot ISO-sertifisering, etablere målrettede forbedringstiltak, få bistand i HMS arbeidet, øke effektivitet, kundetilfredshet og bunnlinje ved hjelp av gode kvalitetssystemer samt utvikle bedriftens HMS-satsing som et konkurransefortrinn kan vi vise til gode resultater og hyggelige referanser. 


FSE OG FØRSTEHJELP 

Vårt konsept for FSE-kurs med aktivisering av deltakerne gjennom hele kurset er meget populært, og har gjort oss til regionens største leverandør av kurs 

Daglig leder Tom A. Monsen

Daglig leder og innehaver, Tom A. Monsen, har opparbeidet seg en solid kompetanse innen HMS og kvalitetsstyring, og har bistått en rekke bedrifter med å oppnå ISO-sertifisering innen både kvalitet-, miljøstyring og utvidet HMS. 


Bedrifter som trenger hjelp til å kvalifisere seg for Achilles, Sellicha, Startbank, TransQ ++ er også en viktig kundrgruppe for oss. 


VI ER ALLTID ÅPEN FOR EN HYGGELIG PRAT, OG SER FREM TIL Å HØRE FRA DEG

KVALIFIKASJONER

Godkjent sertifiseringsrevisor innen ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og OHSAS 18001 / ISO 45001.
Utfører revisjonsoppdrag for Intertek Certification AS

Revisjonsleder ihht kravene til European Organization for Quality Auditors

Mangeårig erfaring med utvikling og implementering av systemer for HMS / Internkontroll og kvalitetssystemer for bedrifter.

Formell kompetanse innen coaching (BI) og bedriftsutvikling (Høgskolen på Lillehammer).

35 års erfaring som kursleder i Forsvaret og det sivile, og kjører kontinuerlig kurs innen FSE og førstehjelp. Innehar el-sertifikat GR L